RTV Viciana

Kliko dhe shiqoje TV Viciana

Radio-Viciana

Dëgjo këtu Radio Viciana

Radio Viciana 320 kbps

Dëgjo këtu Radio Viciana me 320 kbps

Radio Viciana Folklor

Dëgjo këtu Radio Viciana Folklor

Njoftim!

Për tu kyçur në emisione të drejtpëdrejta dhe për të dërguar mesazhe na kontaktoni në numrin

VIBER +383 49 49 24 25

Për Reklama dhe të gjitha informacionet tjera na kontaktoni në numrin

+49 1520 8652997

www.shqipjamrrit.com
Autoshkolla Shqipe Dortmund Bielefeld
FF-Bau Bauunternehmung
AutoColor Fuzi Reznik/Vushtrri
FF-Bau Bauunternehmung
Transport Kufomash Vendlindja
Besi Automobile 510
Bes Prizreni
Besi

RTK - Emisioni Zëri Ynë 14.09.2010

Çdo ditë nga ora 20:30 Emisione me tema të ndryshme
PËR TË DERGUAR MESAZHET TUAJA KLIKO KËTU

Live Transmetim në Facebook
>>>KLIKO KËTU<<<

Inkuadrohuni LIVE ne program

Telefoni
Viber +383 49 49 24 25

Radio Viciana

Radio Viciana SH. P. K.
Rruga Beteja e Druarit, Nr. 53
Druar
42000 Vushtrri / Kosova

Kontakt

 Telefon: +383 49 492425
E-Mail:

 

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Radio Viciana SH. P. K.

DËRGO MESAZH

Datenschutz:

11 + 2 =

Webfaqja Zemra.com
Shpen Xhafa