Nga data 01.09.2021 për tu kyçur në emisione të drejtpëdrejta dhe për të dërguar mesazhe duhet të përdorni numrin e Ri
+383 49 49 24 25

Për Reklama dhe të gjitha informacionet tjera na kontaktoni në numrin
+49 1520 8652997


RTK - Emisioni Zëri Ynë 14.09.2010


Emisioni Përshëndetje dhe Urime
E Martë, Enjte, Shtunë nga ora 20:00-22:00.
PËR TË DERGUAR MESAZHET TUAJA
KLIKO KËTU

Live Transmetim në Facebook
>>>KLIKO KËTU<<<

Inkuadrohuni LIVE ne program

Telefoni
Viber +383 49 49 24 25


 

 TV SHOW
MEDIA SHQIPTARE